Randizós poszt
Anime karakterek, akikkel legszívesebben randiznátok 2013-ban
fordította: megaphone
 
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gif
 
Az animék szereplőire folyton irigykedünk. Egy író fantáziájának szüleményeiként mind kisportoltak, nem kell aggódniuk holmi fogyókúrák miatt, menő szuperképességekkel bírnak, és úgy általában eszükbe sem jut bajlódni a mi béna, való világbeli törvényeinkkel és társadalmi normáinkkal. Nem is meglepő, hogy számos fan találja kedvenc anime karakterét vonzónak és lát benne ugyanakkor potenciális randipartnert.
A Tokyo Otaku Mode közelmúltban lefolytatott szavazása alapján a világ száz országából gyűjtötte össze hölgyek és urak véleményét azzal kapcsolatban, hogy mely anime karakterekkel randiznának legszívesebben. Születtek meglepő és kevésbé meglepő eredmények.
 
Íme, elsőként lássuk az urak top 10-es listáját:
 
10) Akiyama Mio K-On   ~~SZAVAZOK~~
Épp csak hogy elcsípte a lista tizedik helyét a K-on helyes, de egyértelműen kiskorú basszgitárosa.
 
forrás: japanoishii.blogspot.hu
 
 
9) Kuroneko Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai  ~~SZAVAZOK~~
Reméljük, egyikőtök sem akar igazából a kishúgával randizni.
 
forrás: theakiba.com
 
 
8) Lucy Heartfilia Fairy Tail  ~~SZAVAZOK~~
A Fairy Tail női főszereplője is szorított helyet magának a listán, bár valószínűleg nem fogadná kitörő örömmel, ha megtudná, hogy egy egyszerű mellékszereplő lekörözte.
 
forrás: wallsave.com
 
 
7) Rias Gremory High School DxD  ~~SZAVAZOK~~
Hármat találhattok, hogy ő mit is keres itt.
forrás: animeyomi.blogspot.hu
 
 
6) Holo Spice and Wolf  ~~SZAVAZOK~~
Ez a helyes kis szereplő valószínűleg isteni mivoltából kifolyólag került a listára. És ki ne akarna egy istennel randizni? 
 
forrás: blogwallpaper123.blogspot.hu
 
 
5) Elza Scarlet Fairy Tail  ~~SZAVAZOK~~
A Fairy Tail Eliza Scarlet-ének renoméja az ötödik helyre volt elég. Ennek az a különös oka lehet, hogy soha nem vonakodik, ha hiányos öltözetben kell harcolnia.
 
forrás: fanpop.com
 
4) NamiOne Piece  ~~SZAVAZOK~~
A One Piece Nami-ja a negyedik helyig küzdötte fel magát, szinte pontosan ugyanazon okokból kifolyólag, mint (ahogy azt később látni fogjuk) Nico Robin is.
 
forrás: witastar4.blogspot.hu
 
 
3) Hinata Hyouga Naruto  ~~SZAVAZOK~~
A Naruto Hinatájának sikerült megcsípnie a harmadik helyet, annak ellenére, hogy nincs szembogara – ami pedig a való életben nem biztos, hogy minden férfivágy netovábbja lenne.
 
forrás: wallcee.com
 
 
2) Nico Robin One Piece  ~~SZAVAZOK~~
A One Piece Robin-ja futott be a második helyre, majdnem biztosan hatalmas… öhm, lökhárítóinak és rossz kislány karakterének köszönhetően. 
 
forrás: op.manmankan.com
 
 
1) Asuna Yuuki Sword Art Online  ~~SZAVAZOK~~
A Sword Art Online Asunája foglalta el az előkelő első helyet az urak listáján. Ennek egyik oka, hogy előszeretettel szerepel sokat mutató öltözetben, másrészt pedig hogy ördögi ügyességgel forgatja a kardot – minthogy az effajta, fegyverforgató női karakter gyakori fétise a férfi anime rajongóknak. 
 
forrás: zerochan.net
 
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gifhttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/le29.gif
 
Hölgyek is nagy számban szavaztak a potenciális randipartnerként szóba jöhető férfi karak-terekről. Nem okoz meglepetést, hogy ez a lista már jóval változatosabb és kevésbé pikáns, bár a helyezettek jobbára a tipikus keményfiúk közül kerültek ki.
 
10) Kakashi Hatake Naruto  ~~SZAVAZOK~~
A listát a Naruto nemtörődöm, de titokban vajszívű Kakashi-ja zárja.
 
forrás: sasuke001.mindenkilapja.hu
 
 
9) Portgas D. Ace One Piece  ~~SZAVAZOK~~
A szexi kalóz jól megdolgoztatta Zoro-t a pénzéért. Mondjuk, gondoljuk is, hogy nehéz lenyomni azt, aki karddal a szájában esik neked.
 
forrás: forums.incognitoinside.net
 
 
8) Roronoa ZoroOne Piece  ~~SZAVAZOK~~
A One Piece hőse a lista kakukktojása, hiszen három kardos technikája ellenére meglepően alacsony helyezést sikerült csak elérnie.
 
forrás: webtaj.com
 
 
7) Sasuke Uchiha Naruto  ~~SZAVAZOK~~
A Naruto magának való nindzsája idén a hetedik helyet csípte meg, noha mindvégig kizárólag az a legkevésbé sem szimpatikus cél vezérli, hogy végezzen saját bátyjával.
 
forrás: fanpop.com
 
 
6) InuyashaInuyasha  ~~SZAVAZOK~~
Az oldszkúl sorozat címszereplője a hatodik helyen kiállta az idő próbáját.
 
forrás: inuyasha.wikia.com
 
 
5) Tachibana MakotoFree!  ~~SZAVAZOK~~
A szabály alól a kivétel Tachibana Makoto, a jófiú, aki szemét riválisait beelőzve kaparintotta meg az ötödik helyet.
 
forrás: zerochan.net
 
 
4) Kiryuu ZeroVampire Knight  ~~SZAVAZOK~~
Negyedikként a vámpírvadász Zero futott be.
 
forrás: stellah.lapunk.hu
 
 
3) Sebastian Michaelis Kuroshitsuji  ~~SZAVAZOK~~
A Kuroshitsuji ördögi inasa kaparintotta meg a harmadik helyet lehengerlően jóképű külsejével és kissé szadista jellemével.
 
forrás: yesmylordsebastian.tumblr.com/
 
 
2) Usui Takumi Kaichou wa Maid Sama!  ~~SZAVAZOK~~
A shoujou manga karaktere foglalja el a dobogó második helyét tökéletes frizurájával és kissé zilált megjelenésével.
 
forrás: pictopin.com
 
 
1) Levi Attack on Titan  ~~SZAVAZOK~~
Senkit nem lep meg, hogy az idei év legnépszerűbb animéje magának követeli az első helyet a nyers modorú tisztaságmániás, Levi karakterével. Az Attack on Titan készítője elmondása szerint igazi, élő személyekből építkezik a félelmetes titán-ellenségek megalkotásakor, úgy, mint amilyen a maga szintúgy félelmetes titán, Brock Lesnar is. 
 
forrás: asininewings.deviantart.com/
 
 
Ez lett volna hát a top 10-es listája azoknak a férfi és női anime karaktereknek, amelyekkel legszívesebben randiznának. Kissé meglepődtünk, amiért egyetlen főgonosz sem ért el helyezést. Ugyanakkor felhívnánk a kedves olvasók figyelmét, hogy a fenti szereplők akármilyen vonzónak tűnjenek is, nekik is biztosan van néhány különös fétise vagy undorító szokása, akárcsak nekünk, többieknek, a való életben.
 
Osszátok meg velünk, hogy Ti kikkel randiznátok legszívesebben! Megígérjük, hogy nem mondjuk anyukátoknak.
forrás:  ITT
 
 

 

Magyar szinkron /felirat
 
Magyar szinkronos és feliratos animék.
LetöltésMagyar anime
 

Nineteen, Twenty-One
 
Következő: 4. fejezet

LetöltésProjektek
 

//mbsound.gportal.hu/portal/mbsound/image/gallery/1346072492_40.jpg

Kateikyoushi Hitman Reborn!
 
Következő: 354. fejezet

LetöltésProjektek


 

http://i852.photobucket.com/albums/ab89/dgraymanmanga/p.jpg?t=1289987338

Pandora Hearts manga
 
Következő: 75. fejezet

LetöltésProjektek
 
 

Hyouka anime
 
Következő: 9. rész
LetöltésProjektek

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/yugioh-manga/uploads/02mv8.jpg

D.Gray Man manga
 
Következő: 219. fejezet

LetöltésProjektek

Ne reklámozz!

Hibajelentést és Kérést szintén ne ide!
Többen szerkesztünk!

 
 

http://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/thbar01_1.gifhttp://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/sigpic790_8k.jpghttp://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/fejl.jpghttp://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/thCG_animalt.jpg
http://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/group.gif?t=1291018457
bann_2.jpg

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu